KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Gavekort & Gaveindpakning

   GAVEKORT - TIL BUTIK & WEBSHOP                                                                                                       
Gavekort    Når du køber et gavekort her på KreStoffer.dk, modtager du efterfølgende et personligt gavekort, der gælder i vores fysiske butik i Odense og her på KreStoffer.dk

SÅDAN HANDLER DU PÅ HER PÅ WEBSHOPPEN
Indtast dit gavekort nr. i bemærkningsfeltet i check-out fasen - Værdien på dit gavekort vil blive fratrukket beløbet du har handlet for, når vi sender dine varer.

(BEMÆRK: Gavekortet indløses kun på det fulde beløb)     
   GAVEINDPAKNING FOR EN FLAD 10'ER

Kunne du tænke dig at få dine varer pakket fint ind, så lad os forkæle dig lidt. Som du kan se har vi i den anledning købt noget lækker gavepapir, som vi håber du kan lide. Du tilføjer det bare i bemærkningsfeldtet, at du gerne vil have din vare pakket ind - god fornøjelse.

Gaveindpakning
 
Byttegaranti - helt efter købelovens bestemmelser
Vi bytter altid med et smil og uden diskussion. Du skal blot medbringe varen i ubrudt og original emballage samt kassebonen eller returseddel hvis du har handlet på nettet. Enten bytter vi varen ellers giver dig pengene tilbage. Har du rester af garn, som du har købt hos os, skal du blot medbringe kassebon og dit garn med ubrudt banderole. Bemærk: Vi tager desværre ikke garn retur der enten lugter stærkt af røg eller fugt.
 
Fortsæt


Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex