KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Opskrift på tørklæde i Cancan garn

DENNE OPSKRIFT ER IKKE LÆNGERE GÆLDENDE DA VI IKKE LÆNGERE 
HAR CANCAN GARN I VORES SORTIMENT

Forbrug.:
1 ngl. Cancan garn 200 gram - (Str.: ca. 20 x 150 cm) 
Pinde.....: Str. 7-8 mm
Vigtigt...: Båndgarnet CanCan har en ret og en vrang side. Når du strikker skal vrang

Når du starter med at strikke kan du folde garnet ca 3 cm to gange således at knuden bliver skjult. Du tager således den første maske op i dobblet garn.

1 ngl. CanCan, pinde 7-8
Vigtigt! Båndgarnet CanCan har en ret og en vrang side.

Når du strikker skal vrangsiden vende ud af. Det gør at garnets kanter ruller op og giver fl æse effekt. For at strikke et tørklæde i en bredde af 20 cm slås 7 m op.

Tag m op i den øverste kant fra båndgarnets ret side med ca. 4 cm imellem. Strik ret ind i båndgarnets øverste kant med ca. 4 cm imellem. Det behøver ikke at være helt præcist. Pas på ikke at sno garnet imens du strikker.

Når arbejdet måler ca. 150 cm eller den ønskede længde lukkes af og enden af garnet hæftes ved at sy hver m i båndgarnet med matchende tråd. Tørklædet bliver ca. 2m i brug, så tag højde for det, når den endelige længde vælges.

Når du strikker i Loopy og Cancan garn, er du nødt til at splejse garnet sammen når du skifter nøgle/farve. Der kan også forekomme en knude på et nøgle, så kan du også splejse garnet efter nedenstående beskrivelse.

Her er hvordan du får en usynlig overgang i din strikning: Klip garnet af før og efter knuden. Læg de to ender sammen, vrid garnet 90 ° og strik et par masker gennem de to ender på højden af garnet.

Derefter fortsættes som sædvanlig med at strikke på længden af garnet. Splejsningen giver en lille overlappende flæse, som derefter forsvinder i blandt de øvrige flæser.

Du kan også bruge denne metode til at fastgøre enden fra opslåningen/afslutningen. Strik da enden ind sammen med de almindelige masker på anden omgang.

Opskrift:
CanCan & CanCan Glitz
Bind en knude på garnet inden du starter med at strikke i CanCan & CanCan Glitz, da det nemt kan trævle op.
 
Hvis du vil købe eller læse flere detaljer om Cancan garn - klik her  
Der er ingen produkter i denne kategori.


Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex