Fragt fra 39,- fri fragt + 599,- Levering 1-3 dage Kundeservice Tlf. 6591 1909 Åben butik: man-fre. 10-17 & lør. 10-13
KreStoffer
 
 

Om os

   HVEM ER KRESTOFFER

KreStoffer er et privat ejet firma (Eneejer Betina Rosener) der startede med sykole tilbage i 1991 under navnet Kreativ Syskole, på en privat adresse i Dalum/Odense. Med den store tilslutning af syglade elever, der i årene herefter indtraf, var det helt naturligt, at vi i 1992 begyndte at sælge metervarer på syskolen. Der var, som nu, stor efterspørgslen efter metervarer i en ordentlig kvalitet.


Som det ofte sker, så blev forholdene for trange i privatboligen og muligheden bød sig for, at udvide syskolen ved at flytte 800 m ned i et dejligt, hyggeligt nyrenoveret baglokale på Fåborgvej 18 i Dalum/Odense, som lå i forlængelse af ejendommens Urmager. Her var der også bedre plads til, at servicere syskolens elever med lidt flere metervarer.

I 1998 var baglokalet på Fåborgvej 18 så pludselig også for trangt til både syskole og salg af metervarer. Pludselig bød muligheden sig, da den tidligere Urforretning lukkede. Den tilhørende forretning blev nu opdelt i 2 lejemål hvoraf syskolen blev lagt til det ene og en butik med metervarer og lidt garn. Et navn skulle findes til butikken og det endte med Kre-Stoffer, som lå godt opad navnet Kreativ Syskole. Bindestregen er så senere fjernet, så både syskole og butik nu kun hedder KreStoffer (udtales: Krestoffer og ikke Kre Stoffer)

I de næste ca. 10 år nåede vi både at få flere ansatte, flere produkter i butikken (garn og systilbehør), etablere en webshop og starte en produktion af egne snitmønstre, som i dag hedder Line2Line. Vi fik så lidt senere udvidet butikken, da nabobutikken valgte at lukke. Det holdt kun indtil 2008, så var det ikke muligt at vokse mere i lokalerne på Fåborgvej og da vi samtidig fik muligheden for, at leje os ind i nogle meget større lokaler på Stærmosegårdsvej 10, var valget ikke svært. Nu var der plads nok mente vi... I 2009 overtog og videreførte KreStoffer så det gamle Stauns katalog anno 1846, som vi indtil 2013 udsendte 2 gange årligt, forår/sommer og efterår/vinter, indtil 2015.

Da vi i 2012 havde fået os etableret på Stærmosegårdsvej 10, havde vi ikke drømt om, at vi allerede så hurtigt efter skulle flytte location igen, men pga. af den store succes med vores webshop KreStoffer.dk og de mange søde kunder, der dagligt besøgte vores butik, måtte vi sande at logistikken var uhensigtsmæssig med aktiviteter på 3 etager. Forholdene var især meget trange i butikken og på vores lager. Vi måtte flytte én gang til....

De nye lokaler på Klokkestøbervej 12, Odense (800 m fra Rosengårdcentret)
De nye lokaler, der blev taget i brug 2013 på Klokkestøbervej 12, er fordelt på ca. 722 m2 butik, lager og kontorer. Bygningen har tidligere være en del af Odense Kommune værksted for unge mennesker. Med en større ombygning fik vi nu plads til en endnu større garn- og stofafdeling og en lang bedre logistik i det daglige. Det bedste er nok at alle vore aktiviteter (butik, syskole, webshop, produktion af Line2Line m.m.) nu kan foregår i ét plan. 

I 2016 fik vi så renoveret hele vores facade og lagt en flot tilbygning på 200 kvm til, så der nu er meget mere plads til, at vise vore kreative univers med alle vores Line2Line modellser. Vi håber du som kunde har stor glæde af vores mange inspirationmodeller, vores altid søde og smilende ansatte, da vi gør alt hvad vi kan for at du får en god oplevelse og den bedste hjælp når du handler hos os.
 
    BUTIK
Hvem er KreStoffer
 
   ANSATTE
Ansatte hos KreStoffer
Fortsæt

Tilmeld nyhedsbrev
Line2Line K2259      Novice cardigan      Line2Line K2257      Grønlandsgenser
 
Sociale medier
Facebook                      Følg os på Instagram 
Følg os på Facebook Følg os på Instagram 
    
 
Åbningstider: Man-fre: 10-17 / Lør: 10-13  (læs mere om åbningstider her)
 
                    OM OS                  BETINGELSER                  SERVICES                  SYSKOLEN                   KreStoffer
 Om KreStoffer Handelsbetingelser Kontakt os
 Sykurser Klokkestøbervej 12
 Find vej til butikken Fragt og levering Spor din pakke
 Undervisere 5230 Odense M
 Ledige stillinger Returpolitik Nyhedsbrev   Tlf: 6591 1909
 Historie Datasikkerhed Textilbehandling   webshop@krestoffer.dk
 Trustpilot - bedøm os   Gavekort     
          
          
          
 Copyright © since 1992 KreStoffer All Rights Reserved.
 
Betal med Dankort, Visa Electron, Visa, MasterCard og MobilePay