KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Betaling & sikkerhed

   Din sikkerhed er vores vigtigste mission  

BETALING
Du kan betale med: Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, JCB, Maestro, American Express og Diners

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra KreStoffer.dk. Vi vil efterfølgende gøre alt for at sende dine varer samme dag.
(Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet).
 

Kortgebyr v/ nethandel:
Ved køb med VISA, VISA-Electron og MasterCard dækker KreStoffer.dk ikke længere det kortgebyr, som dækker for indløsningen af kortbetalingen hos Nets (PBS)

Vi har valgt, at du som kunde selv bestemmer hvorvidt du ønsker at betale et mindre geby ved brugen af kredit- eller debit betalingskort.
Vi har derfor valgt ikke at have gebyr på alm. Visa/dankort og e-dankort.

Følgende danske kort er ikke omfattet af gebyr:
Visa, Visa elektron, 

Følgende udenlansk kort er omfattet af gebyr:
Mastercard, JCB, VISA, diners, maestro, american express (2,95%)

Varer til udlandet leveres kun ved forudbetaling med betalingskort eller bankoverførsel.
Overfør beløb til Danske Bank (Transfer amounts to Danish Bank)
Konto.........................: 3477024289
Registreringsnummer: 3409
IBAN kontonummer...: DK5230003477024289
BIC (SWIFT-adresse): DABADKKK
------------------------------------
KreStoffer
Klokkestøbervej 12
5230 Odense M
Denamark


SIKKERHED
Hos KreStoffer.dk er det sikkert at bestille online 

KreStoffer.dk er krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos quickpay. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren.

At betale med ovenstående kreditkort, er den mest sikre og effektive måde for os og for dig at håndtere din ordre. Vi kontakter dig efterfølgende og sørger for at du er i trygge hænder hele vejen gennem købet.


Mere omkring sikkerhed:
Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i dit browservindue, et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.Hos KreStoffer.dk beder vi dig aldrig om din underskrift eller pinkode. Uanset om du handler på Internet eller i en traditionel butik gælder det, at det KUN er din underskrift eller pinkode, som, i juridisk forstand, kan betragtes som bindende.

Hvis nogen har misbrugt dit kortnummer og kortets udløbsdato, kan din handel annulleres. Det kan din bank gøre for dig. Det vil sige, at du ikke løber nogen risiko ved at handle hos KreStoffer.dk.

Vigtigt: For brugere af MasterCard
Hvis du annullerer en ordre betalt med MasterCard hos os, annullerer og ophæver vi straks spærringen herfra, men du skal påregne helt op til 30 dage før dine penge igen er til disposition på din konto. At du har 30 dages kredit, betyder så også at pengene kan være 30 dage undervejs den anden vej. Det er altså på eget ansvar når du handler med MasterCard, da vi desværre ikke hjælper dig med, at ophæve spærringen før det tidspunkt som din bank oplyser dig, at dine penge igen vil være til disposition.

 
Fortsæt


Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex