KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Er du et timeglas?

Hvilken kropsfacon er du? Hvis du er et timeglas, har vi her en hjælp til dig der gerne vil prøve et af vores populære Line2Line mønstre og som mangler lidt vejledning hertil. Med disse faconvejledninger har du mulighed for, at fremhæve det bedste ved din figur, ved at følge nogle simple og smarte triks  - Rigtig god fornøjelse!   Tilbage til oversigten
    TILBAGE
Er du et timeglas?  

TIMEGLAS

KENDETEGN - Store bryster, stor numse og lille talje.

DIN UDFORDRING - Du har den ideelle kvindekrop, men dit korte taljestykke kan godt få dig til at se kompakt ud i det forkerte tøj - Eller blot lavere end du egentlig er.


FÅ DET BEDSTE FREM
Kjole - Markeret talje og svaj i skørtet, det vil fremhæve dine smukke former. Du kan også sagtens gå efter de helt kropsnære modeller. Stor halsudskæring klæder dig.

Overdel - Sidder tæt til og er figursyet. Toppen må gerne være så lang at den slutter lige under hoften. Det får dig til at se mindre lavstammet ud.

Nederdel - Pencilskirt. Det fremhæver nemlig dine smukke kurver.

Jakke - Figursyet evt. med et kurvet revers der afspejler dine former.

Bukser - Gå efter bukser med lidt vidde, så dine hofter ikke kommer til at se for brede ud. Hold evt. den øverste del af dine bukser skjult med en lang top, der går ned over hoftepartiet, så ser du længere ud.

UNDGÅ - Undgå oversize modeller og løse trøjer der går langt ned over numsen, da dine fine kurver vil drukne i dem. Ligesom kjoler i empiresnit kan få dig til at se helt formløs ud.FORSLAG TIL Line2Line MODELLER DER KLÆDER DIG
OBS.: Materialevalget har stor indflydelse på valget af model.


TIMEGLAS-MODELLER
Line2Line Timeglasmodeller
 
Line2Line facon modeller ll
 
 
Fortsæt


Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex