KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Er du søjlefacon?

Hvilken kropsfacon er du? Hvis du er søjlefacon, har vi her en hjælp til dig der gerne vil prøve et af vores populære Line2Line mønstre og som mangler lidt vejledning hertil. Med disse faconvejledninger har du mulighed for, at fremhæve det bedste ved din figur, ved at følge nogle simple og smarte triks  - Rigtig god fornøjelse!   Tilbage til oversigten
    TILBAGE
Er du søjlefacon?  

SØJLE-FACON

KENDETEGN - Små bryster, lille numse og ingen talje.

DIN UDFORDRING - At skabe talje og bløde former.


FÅ DET BEDSTE FREM
Kjole - Sidder til i taljen og giver dig former. Gå efter modeller med indsnit, overskæringer eller små bælter - Empiresnit er også et godt valg. Du kan også vælge at bryde din lige op og ned facon med flagermusærmer eller en fyldig krave.

Overdel - Gå efter kropsnære trøjer, der giver dig talje. Dramatiske vinkler, som for eksempel bluser skåret på skrå, klæder din lidt kantede krop.

Nederdel - Har masser af vidde eller svaj der giver form til din krop.

Jakke - Bredt revers eller en bred krave afbalancerer dine brede skuldre. Vælg gerne en jakke med detaljer i taljen (en knap eller et bælte) eller fyldige lommer på hoften der får din talje til at se markeret ud.

Bukser - Skinny jeans, stramme leggings og cigaretbukser. Gerne med sidelommer.

UNDGÅ - Undgå dybe halsudskæringer der fremhæver at du ikke har barm. Undgå kjoler og toppe uden ærmer - får dig bare til at se endnu mere lige op og ned ud.FORSLAG TIL Line2Line MODELLER DER KLÆDER DIG
OBS.: Materialevalget har stor indflydelse på valget af model.


SØJLEFACON-MODELLER
Line2Line søjlefacon modeller
 
Line2Line søjlefacon modeller ll
 
 
Fortsæt


Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex