KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Er du æblefacon?

Hvilken kropsfacon er du? Hvis du er æblefacon, har vi her en hjælp til dig der gerne vil prøve et af vores populære Line2Line mønstre og som mangler lidt vejledning hertil. Med disse faconvejledninger har du mulighed for, at fremhæve det bedste ved din figur, ved at følge nogle simple og smarte triks  - Rigtig god fornøjelse!   Tilbage til oversigten
    TILBAGE
Er du et æblefacon?  

ÆBLEFACON

KENDETEGN - Mave og store bryster. Smalle hofter og lille numse.

DIN UDFORDRING
- At kamouflere din mave. Skab lodrette linier i dit tøj, så din mave ikke ser ud som om, den er dit bredeste punkt.


FÅ DET BEDSTE FREM
Kjole - Sidder til foroven, løs forneden så topmaven skjules. Eller vælg en oversize model hvor maven kan ‘gemme sig’. Vælg en lækker udskæring, gerne en dyb V-hals, da den trækker opmærksomheden væk fra din mave og op på din barm. Vigtigt du bruger den rigtige BH så dine bryster sidder flot.

Overdel - Toppe og bluser, der sidder løst om maven og er lange nok til at dække den.

Nederdel - Hænger lige ned, så den ikke spiler dig ud på midten. Har din nederdel læg, skal de først starte under maven.

Jakke - Figursyet og har en dyb v-hals. Lad frakken eller jakken hænge åben - det skaber lodrette linier, der får dig til at se længere ud.

Bukser - Stramme jeans og leggings, der fremhæver dine ben. Bukser med en bred linning holder på maven uden at skabe en grim muffin-top.

UNDGÅ -
Stramme toppe og bluser, da de vil udstille dine deller endnu mere. Undgå både højtaljede og lavtaljede nederdele/bukser, der begge fremhæver din topmave.


FORSLAG TIL Line2Line MODELLER DER KLÆDER DIG
OBS.: Materialevalget har stor indflydelse på valget af model.
.


ÆBLEFACON-MODELLER
Line2Line æblefacon modeller
 
Line2Line æblefacon modeller ll
 
 
Fortsæt


Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex