KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Tilbage
Arne & Carlos bog 30 Tøfler
Varenummer: AC30TØF
Arne & Carlos bog 30 Tøfler
Klik for at forstørre


 Pris: 299,00 DKK    


Arne og Carlos bogen 30 tøfler, et grundmønster på dansk. Du får 30 opskrifter og ideer til gode, hæklede og hjemmelagede tøfler i fantastiske designs - 139 sider sjov inspiration.
 
Bogen indeholder: 
Opskrift på 30 tøfler på et grundmønster
Antal sider: 139

Pris: 299 kr 
  

SEJE TØFLER
Arne & Carlos giver dig 30 opskrifter og ideer til gode, hæklede og hjemmelagede tøfler i fantastiske designs. Rækken af designs er varierende, om du kan lide det traditionelle udtryk,
eller hvis du har lyst til hjemmesko i lyse farver dekoreret med perler. Opskrifter og modeller er både til børn og voksne. Vi er på vej mod tider med mere hjemlig hygge, uanset om vi bor i et hus, lejlighed, i en hytte eller på en båd. Slippers er hyggelige at lave, bruge og dele med andre. Der er en masse pleje i hjemmesko. De hjemmesko er lavet med inspiration fra forskellige temaer: sommerhus liv, kranier, mokkasiner, have, terrasse, dyremotiver og selvfølgelig jul. Alle filtet og når du filter dem, er det vigtigt, at du giver dem nogle "slag" med badehåndklæde. De hjemmesko kan strikkes i tre forskellige former: "Træsko Slipper" uden håndtag, slipper med aksler af forskellige højder og tøffel med "krave".

Udvælgelse af materialer

Alle opskrifter er tilgængelige i størrelserne S, M og L.  Den nemmeste måde at strikke hjemmesko er at bruge rundpinde i 5 eller 6, 40 cm. Når du filter hjemmesko, skal du bruge sæbe eller Milo. 

 
 

FØLG OS HER
Følg os på Facebook   KreStoffer.dk on Instagram 

 Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex