KreStoffer
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Tilbage
2 dages kursus i sommersyning
Varenummer: 2dage-1-2Julii
2 dages kursus i sommersyning
Klik for at forstørre


 Pris:     


Har du ferie eller bare fri, så tilmeld dig til et 2 dages kursus i sommer syning i uge 27 (1-2. juli 2020). Kunne du tænke dig at bruge 2 hverdage på at sy tøj til dig selv, så kan du få hjælp til at sy hvad du har lyst til. Det kunne evt. være en enkel eller anderledes kjole med eller uden detaljer.

 
OBS: Du er naturligvis velkommen til at deltage på begge sommerkurser, hvis du har lyst:-)
 
Kurset er aktivt ved min 8 personer og max 10 kan tilmelde sig 
ANTAL TILMELDTE LIGE NU:
10 ALT OPTAGET PTAGET
 

SY-KURSUS - for dig der gerne vil lære at sy, eller bare mangler inspiration.
Har du svært ved at finde tøj der lige passer til dig eller vil du bare gerne have anderledes tøj, som alle andre ikke har - Så var det måske noget for dig at gå på vores syskole. Vi er meget stolte af vores store lyse undervisningslokale med alt i udstyr (Bernina symaskiner m.m.)

På syskolen har vi også forbedret de i forvejen gode forhold. Endnu større lokaler, direkte adgang til butikken og naturligvis med alt til fri rådighed, symaskiner-overlook-presanlæg og vore egne Line2Line mønstre (det eneste du skal have med, er dit eget personlige sygrej)

Der er rigtig mange spændende og inspirerende mønstre til fri rådighed, også fra Onion og MiniKrea m.fl. Hvis du mangler ideer eller inspiration i hverdagen eller du bare har svært ved at finde tøj der passer til dig, var det måske noget med at gå her på vores dejlige syskole.

INFORMATION:

UNDERVISER
Sanne Biesbjerg 

HVOR
Hos KreStoffer på Klokkestøbervej 12, 5230 Od. M

HVORNÅR
Det foregår den 1-2 juli 2020

TIDSPUNKT
Kl. 09.00 - 16.00 begge dage

PRIS
Kr 850,- (excl. materialer)

BINDENDE TILMELDING
Aht. kursets tilblivelse er din indbetaling = bindende tilmelding. Skulle du uheldigvis blive forhindret, er du meget velkommen til at finde en anden der kan overtage din plads, bare du giver os besked herom :)

BEMÆRK
Hvis du ønsker at bestille stof til dette kursus, skal dette bestilles på en særskilt ordre hvis du skal have det tilsendt inden weekenden. Husk at skrive at du skal med på kurset, så fratrækker vi 10% elevrabat, inden vi hæver beløbet:-) 

Pga Covid 19 vil vi gerne beder dig om at tage din egen symaskine med hvis du har mulighed for dette og ellers er det selvfølgelig muligt at låne en. - Husk, madpakke og dit eget personlige sygrej 

NB: Da siden ikke opdaterer automatisk, er pladsen ikke din, før du får en bekræftende mail på, at du er endelig tilmeldt

Vi glæder os til at se dig
Team KreStoffer

Læs / tilmeld nyhedsbrev
FØLG OS HER
Følg os på Facebook   KreStoffer.dk on Instagram 
KØB ET
GAVEKORT

klik her..

 Copyright © since 1992 KreStoffer All Rights Reserved.
Powered by Webex