KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Tilbage
Lene H. Samsøe - Feminin strik
Varenummer: LHS265963
Lene H. Samsøe - Feminin strik
Klik for at forstørre


 Pris: 249,00 DKK    


Lene H. Samsøe - feminin strik er en lækker inspirerende bog for den ivrige strikker - opskrifterne er til ekstra large, men bogen giver også gode råd til, hvordan du ændre på størrelserne.
 

Strik har fået sin renæssance og bliver bare mere og mere populært. Ordet hjemmestrikket har fået en helt anden og positiv klang.
I Feminin strik kan du finde strik med fine mønstre og detaljer, og strik med facon. her er ingen lige tilsatte ærmer, men ærmegab og ærmekupler, der giver en smuk pasform til alle størrelser.
Lene Holme Samsøe har i bogen designet klassisk strik i mønstre og teknikker, der er aktuelle både nu og fremover. Mønstrene er alt fra lette og luftige hulmønstre til kraftige aran- og boblemønstre. 
Her er opskrifter på masser af trøjer, bluser, toppe og veste til enhver anledning, supplerert med sjal, tørklæde, hue, nederdel og sågar et lunt tæppe. De er ekstra large, men bogen giver også gode råd til, hvordan du ændrer på størrelserne.
Modellerne er i forskellige sværhedsgrader, fra det forholdvis enkle til det mere opmærksomhedskrævende, så både nye og garvede strikkere vil kunne finde ny inspiration. 

 

Bogen indeholder:
Et stensikkert hit til alle strikkeglade danskere, fyldt med skønne opskrifter og flotte billeder
115 sider.

 
 
 

Læs / tilmeld nyhedsbrev
FØLG OS HER
Følg os på Facebook   KreStoffer.dk on Instagram 

 Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex