KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

OVERSIGT................

> Mest stillede spørgsmål.
> Handelsbetingelser
> Fragt og levering

> 14 dag fuld fortrydelsesret
> Betaling & sikkerhed
> Spor din pakke
> Momsfrit til Grønland m.m.
> Gavekort
> Om os
> Besøg butikken (spec)
> Besøg os på messer
> Om Line2Line
> Gå til syning - Syskole
> Textilbehandling
> Trustpilot - Bedøm os
> English info
> Nyhedsbrev
> Sitemap

 
    HAR DU BRUG FOR HJÆLP  
    Når du ringer til os vil vi gøre alt for at svare på dit opkald, men da vi kun er mennesker og også har en butik der skal passes, kan det ske at vi ikke når at ta' telefonen til tiden. Dertil har vi denne mail du kan skrive til og vi vil svare dig hurtigst muligtwebshop@krestoffer.dk  
 
       
  B&S      BETALING & SIKKERHED  
     
   

Betaling
Du kan betale med: Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, JCB, Maestro, American Express og Diners

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra KreStoffer.dk. Vi vil efterfølgende gøre alt for at sende dine varer samme dag. (Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet).

Ved køb med VISA, VISA-Electron og MasterCard dækker KreStoffer.dk pt. det kortgebyr, som dækker for indløsningen af kortbetalingen hos Nets (PBS)

Faktura kan eftersendes til skoler, institutioner og lign. (15 dage netto kontant)

Varer til udlandet leveres kun ved forudbetaling med betalingskort.

Hos KreStoffer.dk er det sikkert at bestille online 
KreStoffer.dk er krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirrigeret til en såkaldt sikker server hos quickpay. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren.

At betale med ovenstående kreditkort, er den mest sikre og effektive måde for os og for dig at håndtere din ordre. Vi kontakter dig efterfølgende og sørger for at du er i trygge hænder hele vejen gennem købet.


Mere om sikkerheden:
Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i dit browservindue, et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.Hos KreStoffer.dk beder vi dig aldrig om din underskrift eller pinkode. Uanset om du handler på Internet eller i en traditionel butik gælder det, at det KUN er din underskrift eller pinkode, som, i juridisk forstand, kan betragtes som bindende.

Hvis nogen har misbrugt dit kortnummer og kortets udløbsdato, kan din handel annulleres. Det kan din bank gøre for dig. Det vil sige, at du ikke løber nogen risiko ved at handle hos KreStoffer.dk.

 
       
Der er ingen produkter i denne kategori.


Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex