KreStoffer
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Tilbage
Undervisning man 9-13 UU (II)
Varenummer: MAN-9-UU-2
Undervisning man 9-13 UU (II)
Klik for at forstørre


 Pris: 2.250,00 DKK    


Tilmeld dig til undervisning i dette sykursus mandag kl.09:00-13:00 (Ulige uger). Vil du gerne lære at sy, eller mangler du bare inspiration? Her får du hygge med andre kreative sjæle og hjælp til hvad du ønsker at sy. 

 
Kurset er aktivt ved min 8 pers. og max 10 kan tilmelde sig 
ANTAL PÅ HOLDET LIGE NU:
2
 
UNDERVISER   Birgit Pauli
START   7 september 2020
SLUT   18 januar 2021
TID    Mandag kl. 09:00-13:00 (UU) Ulige uger
STED   Hos KreStoffer på Klokkestøbervej 12, 5230 Od. M
PRIS   10 X syning á 4 timer X kr.55 + (tilmeldingsgebyr kr.50) = kr.2250,-
FERIE   Uge 53
BEMÆRK   Husk dit eget personlige sygrej. Pga Covid19 anbefaler vi, at du tager din egen maskine med. Hvis du ikke har mulighed for det, har du selvfølgelig mulighed for, at låne en af os. Vi har både Bernina symaskiner og overlock stående..
 

ENS REGLER FOR ALLE
Den eneste regel vi har på syskolen, er som du i forvejen har fået oplyst, at for at deltage på holdet, syr vi i stoffer fra butikken.

 

DU KAN VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL
Vi vil gerne opfordre alle til at være gode til, i det daglige, at melde afbud hvis du er forhindret. Vi vil til gengæld gøre alt for at finde en ny tid til dig – dette er til stor gavn for alle. Garanti for en ny tid kan dog ikke gives, men jo før du melder afbud, jo større er chancen for at finde en anden til pladsen.

 

SY-KURSUS - for dig der gerne vil lære at sy, eller bare mangler inspiration.

Har du svært ved at finde tøj der lige passer eller vil du gerne have anderledes tøj, som alle andre ikke har - Så var det måske noget for dig, at gå på vores syskole. Vi er meget stolte af vores to store lyse undervisningslokaler med direkte adgang til butikken.

Force majeure: Hvis kurset/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm, epidemier eller syg underviser i forbindelse dermed, betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder.

NB: Der tages forbehold for dobbeltbookning. Så vær opmærksom på, at pladsen ikke er din, før at du modtager en bekræftigelse fra KreStoffer

Læs / tilmeld nyhedsbrev
FØLG OS HER
Følg os på Facebook   KreStoffer.dk on Instagram 
KØB ET
GAVEKORT

klik her..

 Copyright © since 1992 KreStoffer All Rights Reserved.
Powered by Webex