KreStoffer.dk
Du har 0 varer i din kurv
I alt 0,00 DKK. Incl. moms
Indkøbskurv  |  Til Kassen  


 
  FORSIDE 

Undervisningslokaler

Her er vores varer
Undervisning på KreStoffer' syskole  
   
LYSE MODERNE LOKALER MED ALT I UDSTYR TIL FULD RÅDIGHED

SYSKOLE  - Vi er altid på forkant med mode, inspiration og kreative ideer. Vi har lækre, lyse, moderne sylokaler og en lækker metervare- og garnbutik i forbindelse med sylokalerne. Så behøver du aldrig at stå og mangle en rulle tråd m.m. 

Der er max 10 pers. på hvert hold, på dag- og weekendkurserne. Så alle kan få den hjælp der er behov for og alt i syskolen er til fri rådighed, symaskiner-overlook-presanlæg og vore egne Line2Line mønstre. Der er også mange andre spændende og inspirerende mønstre til fri rådighed. Så kan du ikke finde det tøj der passer din str./ stil eller kunne du bare tænke dig at gøre modens kreationer til dine egne, til den halve pris, er vores syskole måske lige noget for dig. 

Hvis du mangler ideer eller inspiration i hverdagen eller du bare har svært ved at finde tøj der passer til dig, var det måske noget med at gå her på vores dejlige syskole - En syskole med masser af inspiration, livsglade elever og to meget motiverende undervisere (Betina Rosener og Sanne Biesbjerg) 

KONSTRUKTION - Vi har også konstruktions kurser, hvor du kan lære at konstuere bukse- kjole- eller nederdelsmønstre.- Vi glæder os til at se dig - Vel mødt :) 


Klik her og vær med KreStoffer på facebook  Vær en del af KreStoffer på facebook - Læs mere her
HISTORIEN
KreStoffer er et privat ejet firma (Eneejer Betina Rosener) der startede op tilbage i 1991 under navnet Kreativ Syskole på en privat adresse i Dalum, Odense. Med den store tilslutning af syglade elever der i årene herefter indtraf, var det en helt naturlig at begynde at sælge stof/metervarer på syskolen, da efterspørgslen efter metervarer i en ordentlig kvalitet, var og mange steder stadig er, en mangelvarer.

Som det ofte sker, så blev forholdene for trange i privatboligen og muligheden bød sig for at udvide syskolen ved at flytte 800 m ned i et dejligt, hyggeligt nyrenoveret baglokale på Fåborgvej 18 i Dalum, som lå i forlængelse af ejendommens Ureforretning. Her var der også bedre plads til at servicere syskolens elever med lidt flere metervarer.

I 1998 var baglokalet på Fåborgvej 18 så pludselig også for trangt til både syskole og salg af metervarer - Læs mere her...

 
   
Der er ingen produkter i denne kategori.


Copyright © 1992-2017 KreStoffer.dk All Rights Reserved.
Powered by Webex